Rambursarea / Politica de returnare

Dacă nu sunteţi mulţumit cu produsele pe care le-aţi comandat, acestea ar trebui să fie returnate în ambalajul original, nefolosite, inclusiv tot ceea ce, în termen de 7 zile de la primirea bunurilor. Bunurile ar trebui să fie returnate la depozitul nostru de curierat rapid, cu cheltuieli proprii, la următoarea adresă:

OCS Worldwide
Unit 1b
Siskin Parkway East
4020 Middlemarch Business Park
Coventry
CV3 4SU
United Kingdom
For Hunter-Electronics UK LimitedAtunci când produsul ajunge la depozit, vom verifica, iar apoi va vom returna banii inapoi.
Clientul va fi taxat cu taxele de 5%, PayPal, precum şi taxele de livrare în cazul în care, în unele cazuri, sunt mai mari decât taxele de livrare calculate de la site-ul web.

Produsele pe care le sunt de vânzare, au garanţia producătorului. Garanţia nu afectează drepturile legale ale clientului Garanţia acoperă orice defecte de fabricaţie. Defectele cauzate de utilizarea greşită sau de tratament, uzura echitabil, corect lacrima nu sunt acoperite. Clientul nu trebuie să facă orice fel de reparaţii de pe produse, deoarece acest lucru va anula garanţia.

Continuă
Categorii
clear-bug-div